bsi-anab_col_orn_logo_bsi.jpg ISO 9001:2008 logo_nacionalna_federacija.jpg Национална Федерација на Агенции за привремени вработувања
Насловна arrow Настани
Националната Федерација на Агенциите за привремени Испечати Е-пошта

вработувања стана членка на

EUROCIETT
повеќе...

 
АПВ ПАРТНЕР - прва агенција со сертификат за квалитет Испечати Е-пошта

ISO 9001:2008  - fs_5476081

 
Привремената Агенциска Работа Испечати Е-пошта

е најбезбедната форма на надворешно флексибилно вработување

повеќе...

 
Сектор на Агенциска работа - Испечати Е-пошта

клучна улога во постигнување на целите за вработување

повеќе...

 
Соработка помеѓу јавните и приватните агенции Испечати Е-пошта

за вработување - услов да се зголеми учеството на пазарот на работна сила во ЕУ

повеќе...

 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 Следна > Крај >>

Резултати 1 - 5 од 17

Анкета

Услугите на Партнер:
 

Посетеност

Посетители денеска:: 78
Посетители месецов: 2020
Вкупно посетители: 221885

Fatal error: Class 'JTEXT' not found in /home/partner/public_html/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 867