bsi-anab_col_orn_logo_bsi.jpg ISO 9001:2008 logo_nacionalna_federacija.jpg Национална Федерација на Агенции за привремени вработувања
Насловна arrow Настани
Заштита и безбедност во привремените вработувања Испечати Е-пошта

АПВ Партнер и Конфедерација на работодаваците на РМ на ден 28.02.2008 во МБЦ Конгресен центар (Скопски саем), а по повод донесувањето и стапувањето на сила на новиот Закон за безбедност и здравје при работа организираираат трибина на тема:

Заштита и безбедност во привремените вработувања

Почетокот е закажан за 10.00 часот.

 
Генерално собрание на EUROCIETT Испечати Е-пошта

На 12,13 Март во Брисел ќе се одржи генерално собрание на EUROCIETT посветено на националните федерации на земјите членки.

АПВ Партнер ќе има свој претставник и излагање за состојбата на привремените вработувања во Р.Македонија.

 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 4 Следна > Крај >>

Резултати 16 - 17 од 17

Анкета

Услугите на Партнер:
 

Посетеност

Посетители денеска:: 78
Посетители месецов: 2020
Вкупно посетители: 221885

Fatal error: Class 'JTEXT' not found in /home/partner/public_html/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 867