bsi-anab_col_orn_logo_bsi.jpg ISO 9001:2008 logo_nacionalna_federacija.jpg Национална Федерација на Агенции за привремени вработувања
Насловна arrow Соопштенија
Соопштение : Испечати Е-пошта
3.10.2009.

 

Агенција за привремени вработувања Партнер уште поблиску до ВАС ! ! !

Во текот на месец Декември во  Општините Велес, Куманово, Кочани , Делчево, Кавадарци, Охрид и Прилеп започнаа со работа информативните пунктови на Агенција за привремени вработувања ПАРТНЕР.

Се за привремените вработувања , како едноставно и брзо да ангажирате работници , одговор на прашањето -  Зошто да бидете привремен работник , сите информации на едно место.

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ПУНКТОВИТЕ ПО ОПШТИНИ

Пунктовите во Општините Делчево, Велес и Охрид работат секој вторник и четврток од 11 до 14 часот , пунктот во Општина Куманово работи секој вторник и четврток од 08.30 до 12.30 часот, пунктот во Општина Прилеп работи секој вторник и четврток од 12 до 15 часот, пунктот во Општина Кочани работи секој вторник и четврток од 09 до 12 часот и пунктот во Општина Кавадарци работи секоја среда и петок од 11 до 14 часот.

Повелете , Ве очекуваме ! 

НАСКОРО , Пунктови и во Радовиш, Гевгелија , Виница , Берово и други  ......

 
Соопштение : Испечати Е-пошта
3.10.2009.

Одржана трибина на тема : ,, Привремените вработувања нов флексибилен начин на ангажирање на работници"

На 10.02.2011 година со почеток од 11 часот во Салата за седници на Општина Кочани беше одржана трибина на тема ,, Привремените вработувања нов флексибилен начин на ангажирање на работници,, . Трибината беше организирана од страна на Агенцијата за привремени вработувања Партнер во соработка со Општина Кочани.

Целта на трибината беше информирање што претставуваат привремените вработувања , како работодавачите можат да обезбедат привремени работници, услугите што ги нуди самата Агенција како и предностите на привремените вработувања.

 
Соопштение : Испечати Е-пошта
3.10.2009.

Одржана трибина на тема : ,, Привремените вработувања нов флексибилен начин на ангажирање на работници,,

 

partner_20110314.jpg

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

На ден 09.03.2011 година во Салата за состаноци  на Општина Охрид ,  се одржа трибина  на тема ,, Привремените вработувања нов флексибилен  начин на ангажирање на работници,,. Трибината беше  организирана од странана Агенцијата за привремени вработувања Партнер во соработка со Општината Охрид.

Целта на трибината   беше запознавање на работодавачите со привремените вработувања , како можат да обезбедат работницина брз , едноставен и флексибилен начин без административни процедури  , поточно запознавање со вкупните услуги што ги нуди Агенцијата  за привремени вработувања Партнер .

 
Соопштение : Испечати Е-пошта
3.10.2009.

Во рамките на проектот ,, Намалување на невработеноста преку искоренување на работење на црно,,  Агенцијата за привремени вработувања  Партнер во соработка со Агенцијата за вработување на РМ и Единиците на локалната самоуправа организираат

ТРИБИНИ СО НЕВРАБОТЕНИ

Трибините ќе сеодржат по следниот редослед:

 

  1. Општина Велес ( Сала на Општината)

28.03.2011 година со почеток од 10 часот

  1. Општина Куманово ( Сала на Општината) 

29.03.2011 година со почеток од 10 часот

  1. Општина Кочани ( Сала на Општината )

30.03.2011 година со почеток од 11 часот

  1. Општина Делчево ( Сала ,, Спомен дом на АСНОМ,,)

30.03.2011 година со почеток од 14 часот

  1. Општина Кавадарци ( Сала на Општината)

31.03.2011 година со почеток од 11 часот

  1. Општина Прилеп ( Сала на Општината)

31.03.2011 година со почеток од 14 часот

  1. Општина Охрид ( Хотел Ривиера)

05.04.2011 година со почеток во 12 часот

Ги покануваме сите заинтересирани неврабоени лица , студенти , ученици  да присуствуваат на трибините со цел поблиску да се запознаат со  можноста да бидат ангажирани како привремени работници , поволностите кои ги нуди привременотовработување. 

 
Соопштение : Испечати Е-пошта
3.10.2009.

Агенција за Привремени вработувања Партнер и Агенција за вработување на РМ насекаде околу Вас.

 

Информативни пунктови на Агенција за Привремени Вработувања Партнер во Центрите за Вработувања на РМ . 

         
 

               Скопје        понеделник и петок           09:00 - 12:00 часот

               Штип          понеделник и петок           09:00 - 12:00 часот

               Битола       понеделник и среда          10:00 - 13:00 часот

               Струмица   понеделник и вторник       10:00 - 13:00 часот

               Охрид        понеделник и вторник        09:00 - 12:00 часот

               Тетово        понеделник и четврток      09:00 - 12:00 часот

               Кичево       понеделник и четврток       09:00 - 12:00 часот

 

 

                                    Работодавачи , Невработени !
 
                                       Повелете , Ве очекуваме ! 

 
С О О П Ш Т Е Н И Е ! ! ! Испечати Е-пошта
20.02.2009.
Советот на Европа и Европскиот Парламент ја изгласаа ДИРЕКТИВАТА 2008/104/ЕЦ за
 ПРИВРЕМЕНА АГЕНЦИСКА РАБОТА 
повеќе . . . 
 
<< Почеток < Претходна 1 2 3 Следна > Крај >>

Резултати 13 - 18 од 18

Анкета

Услугите на Партнер:
 

Посетеност

Посетители денеска:: 78
Посетители месецов: 2020
Вкупно посетители: 221885

Fatal error: Class 'JTEXT' not found in /home/partner/public_html/components/com_joomlastats/count.classes.php on line 867