СООПШТЕНИЕ :

 

      НОВО РАБОТНО ВРЕМЕ

 

Ве известуваме дека од 01.02.20012 година Агенција за Привремени Вработување Партнер ќе работи со ново работно време:

        ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТОК   

        од 07:00 до 19:00 часот

САБОТА

   од 07:00 до 15:00